Restaurant Grünerløkka

Ser du etter en indisk restaurant på Grünerløkka? På Theka kan du oppleve en ekte indisk helaften med spennende retter og tilbehør.

Theka ble startet opp i 2019 av familien Singh, som også eier restauranter som Punjab Tandoori på Grønland og i Hausmannsgate. 

Siden 1991 har vi servert ekte indisk mat til sultne Oslo-beboere, og fått en rekke gode anmeldelser og tilbakemeldinger. 

På Theka får du retter av den samme høye kvaliteten som på Punjab Tandoori, men med en moderne vri inspirert av det indiske gatekjøkkenet. Her kan du lese mer om vår restaurant på Grünerløkka i Oslo.

Street Food, Tandoori og lunsjmeny

De siste årene har Street Food, eller gatemat, blitt svært populært også i Oslo. Dette er små, smaksrike retter som er perfekt å dele eller om du bare vil ha litt variasjon. 

På Theka restaurant på Grünerløkka kan du oppleve indisk Street Food på sitt beste. Vi serverer smaksrike småretter til en rimelig pris. Alle rettene kan bestilles med eller uten koriander, og serveres med hjemmelaget raita. 

Hos oss kan du også velge mellom en rekke større Tandoori-og hovedretter. Vi tilbyr alt fra klassisk Tandoori Chicken til Mixed Grill Platter og flere andre spennende vegetarretter. Vi serverer også lunsj fra 12:00-16:00. Se hele vår meny her.

Dessert, drikke og tilbehør

Hos oss finner du et stort utvalg av gode desserter, drikke og tilbehør til maten. Hvis du vil ha en skikkelig indisk helaften, kan vi for eksempel anbefale å bestille et av våre deilige nan og Mangolassi. Dette er en tradisjonell indisk yoghurtdrikk som passer perfekt til våre retter.

Stort utvalg av indisk take away

Vil du heller nyte våre indiske retter hjemme i din egen stue? Vi har et stort utvalg av indisk take away. På vår take away-meny finner du blant annet klassikere som Chicken Tikka, Lamb Korma og Butter Chicken. 

Take away kan enten bestilles gjennom Foodora eller ved å ringe oss: 22 35 35 33. 

Våre åpningstider: 
15:00-23:00 fra mandag til torsdag
12:00-23:00 på fredag, lørdag og søndag.
Kjøkkenet stenger kl. 22:00.

Indisk mat.

Theka – et naturlig samlingspunkt

Navnet Theka stammer fra Thekaene i India, som er som vinmonopol der man både kan kjøpe med seg alkohol hjem, eller ta en drink med venner. Thekaene er sosiale samlingspunkter der inderne møtes for å skravle, feire eller bare ta seg en drink og en matbit. 

Det er alltid fullt av liv og røre på de indiske Thekaene – og det er noe av det vi ønsker å gjenskape på vår egen Theka. 

Les også: Bar Grünerløkka

Bestill bord eller take away i dag

Vi holder til på Olaf Ryes Plass 10, sentralt på Grünerløkka i Oslo. Vil du bestille bord eller take away fra vår restaurant fra oss? 

Ring oss på telefonnummer: 22 35 35 33. Du kan også bestille bord via lenken nedenfor. Vi gleder oss til å høre fra deg!