Indisk take away Oslo

Ser du etter indisk take away i Oslo? Hos Theka på Grünerløkka får du autentisk indisk mat til en rimelig pris.

Theka ble startet opp i 2019 av familien Singh, som også driver de populære restaurantene Punjab Tandoori på Grønland og i Hausmannsgate. 

I over 28 år har vi servert rimelig og god indisk mat til Oslo-folk. På vår nyeste restaurant Theka får du spennende, smakfulle og fargerike retter inspirert av det indiske gatekjøkkenet. 

Noen av våre populære retter

Vi tilbyr nydelig indisk take away i Oslo til en rimelig pris. Alle våre retter serveres med ris og salat. Her kan du lese om noen av våre mest populære retter: 

Tikka masala

Chicken Tikka Masala er en av verdens mest populære indiske retter, og en storfavoritt som mange vender tilbake til. Retten består av møre kyllingbiter servert i en krydret, kremete saus. Hos Theka får du den klassiske indiske retten med en moderne twist. Prøv retten sammen med nan og raita for en ekte indisk matopplevelse. 

Chicken korma

Hvis du vil ha en mildere indisk rett, kan vi anbefale Chicken Korma. Dette er en klassisk indisk rett som har røtter helt tilbake til 1600-tallet. Retten består av kylling servert i en fyldig saus med smak av nøtter, kokos og krydder. Vi tilbyr også denne retten med lam. Alle våre retter kan bestilles med eller uten koriander. 

Chicken curry

Chicken Curry er kanskje den aller mest kjente indiske retten, en klassiker som aldri slår feil. Her får du mør kylling servert i en deilig saus basert på løk og tomat og med smak av hvitløk, chilli, ingefær og gurkemeie. 

Butter chicken

Denne nydelige indiske retten er en favoritt blant mange. Retten består av møre og saftige kyllingbiter tilberedt i en tykk, kremete saus med smak av smør, hvitløk og chilli. For en skikkelig indisk helaften, bestill retten sammen med valgfritt nan, raita og Mango Lassi. 

Theka – restaurant, bar og indisk take away i Oslo

Theka er en restaurant og bar der du kan få servert nydelige indiske måltider eller bestille take away og ta med deg hjem. I India samles ofte venner på et såkalt Theka, som er et sted der man både kan kjøpe med seg alkohol hjem eller sitte og ta seg noen drinker sammen med venner. 

Et Theka er et naturlig samlingspunkt hvor inderne samles for å feire eller skravle. Det er alltid liv og røre på de indiske Thekaene, og det er denne stemningen vi ønsket å skape på Theka i Oslo. Vårt mål er å tilby spennende indiske retter til en rimelig pris. 

Les også: Den beste indiske maten i Oslo

Bestill indisk take away i Oslo

Indisk take away i Oslo smaker alltid – uansett om det er i forbindelse med en feiring, sammen med venner eller på en vanlig hverdag. 

Vi har åpent fra 15:00-23:00 fra mandag til torsdag, og fra 12:00-23:00 fra fredag til søndag. Du kan enten bestille våre retter gjennom Foodora eller ta kontakt med oss på telefon: 22 35 35 33. Vi gleder oss til å høre fra deg!