Indisk Oslo

Ser du etter en indisk restaurant i Oslo? På Theka kan du velge mellom klassiske, indiske hovedretter eller spennende street food. 

Indisk street food på Theka i Oslo.

Hos oss finner du alt du trenger for en velsmakende indisk helaften. Vi tilbyr både tradisjonelle indiske hovedretter som Kylling Korma og Butter Chicken, i tillegg til smakfulle indiske småretter. 

Ta med deg familien, venner eller kollegaer til Theka – hos oss er alle velkomne. Theka holder til sentralt på Olaf Ryes plass 10 på Grünerløkka. Bestill ditt bord i dag!

Inspirert av indisk matkultur

Navnet Theka kommer fra de ekte Thekaene i India, som er vinbutikker der vennegjenger samles for å skravle og spise street food. 

På de indiske Thekaene er det alltid yrende liv og god stemning, og det er denne atmosfæren vi har prøvd å gjenskape på vår egen indiske restaurant på Grünerløkka. 

Les også: Grünerløkka bar

Startet opp av familien Singh

Theka ble startet opp av familien Singh, som også driver Punjab Tandoori på Grønland og i Hausmannsgate. 

Punjab Tandoori ble startet opp i 1991, og har siden da vært kjent som en av de beste indiske restaurantene i Oslo for de som vil ha et rimelig smakfullt måltid. 

Resten av familien Singh i India har drevet restaurant i over 100 år, og noen av rettene våre er inspirert av oppskrifter som går flere generasjoner tilbake. 

Strålende tilbakemeldinger

Etter vi åpnet dørene i 2019, har vi fått mange gode tilbakemeldinger både fra gjester og anmeldere. Aftenposten ga oss terningkast 5, og det gjorde også VG sin matside Godt.no. 

Hovedretter, lunsjmeny og Street Food 

På vår meny finner du autentiske indiske retter med en moderne vri. Du kan velge mellom mettende hovedretter som Tandoori Kylling eller Lam Karahi eller autentisk indisk streetfood som Dahi-kuler og Samosa Chaat. Hos oss kan du oppleve noen av de beste rettene det indiske kjøkken har å tilby.

Alle hovedretter serveres med ris og salat. Du kan blant annet velge mellom tilbehør som forskjellige typer naan og raita. Vi har også en egen lunsjmeny og et stort utvalg av øl og cocktails. 

Reserver bord på en av Oslos beste indiske restauranter

Hvis du vil smake indisk mat på sitt beste, bør du ta turen til Theka. Hos oss kan du oppleve en ekte indisk helaften med forskjellige småretter, god drikke, kaffe og dessert. 

Hvis du vil reservere bord til mer enn seks personer, så send oss gjerne en mail:  info@theka.no. Hvis du heller vil nyte maten hjemme, tilbyr vi også take-away. Se vår take-away meny her.

Åpningstider:

  • Mandag 15:00 – 22:00

  • Tirsdag 15:00 – 22:00

  • Onsdag 15:00 – 22:00

  • Torsdag 15:00 – 22:00

  • Fredag 15:00 – 22:00

  • Lørdag 12:00 – 22:00

  • Søndag 12:00 – 22:00

Velkommen til Theka!