Grünerløkka bar

Ser du etter en koselig bar på Grünerløkka? Hos Theka på Olaf Ryes plass får du servert smakfulle drinker og ekte indisk Street Food.

Theka er en indisk restaurant og bar på Grünerløkka som ble startet opp i 2019. Her kan du ta med deg gode venner på noen drinker i baren, prøve en av våre flotte hovedretter eller en av våre spennende Street Food-retter.

Vi serverer det ypperste av indisk mat og siden vi startet restauranten i 2019, har vi fått en god del rosende tilbakemeldinger både av gjestene våre og restaurantanmeldere.

Aftenposten skrev blant annet at Theka «byr på en kledelig blanding av Street Food og tradisjonsrike indiske retter» og de vurderer opplevelsen som en 5’er av 6 mulige på terningkastet.

Vi har et tradisjonelt lokale med et moderne hint av Grünerløkka, med plass til 70 gjester ute og 45 inne. På sommeren kan du benytte deg av våre gode solforhold på Grünerløkka og bestille bord på vår uteservering.

Spennende og variert meny

Baren vår har et bredt utvalg av drinker og indisk øl. Dersom du er sulten, tilbyr vi også både hovedretter, lunsj og mindre Street Food-retter. 

Hovedrettene våre består av tradisjonelle og velkjente indiske retter som Chicken curry, Chicken korma og Tikka masala.

Smaksrike Street Food-retter

Hvis du vil smake flere indiske retter på et måltid, anbefaler vi å prøve noen av våre spennende Street Food-retter.

Street Food har blitt mer og mer populært her til lands de siste årene, men i land som India har gatematen en lang historie. Dette er enkle men smaksrike retter som er ment for å spises umiddelbart. 

I de store byene i India finner man boder med forskjellige typer gatemat over alt. På Theka bar på nedre Grünerløkka kan du smake noen av de vanligste rettene fra det indiske gatekjøkkenet.

Vi tilbyr blant annet kjente Street Food-retter som Gol Gappe, Samosa og Papad masala. For en ekte indisk helaften, kombinér noen av våre hovedretter med nan og raita. Ellers  serveres alle retter med enten lam, kylling eller vegetar muligheter og inkluderer alltid ris og salat.

Vil du bestille take away?

Dersom du heller har lyst til å spise indisk hjemme i din egen stue, har vi et stort utvalg av take away-retter. Hvis du vil ha maten levert hjem på døra, kan du bestille gjennom Foodora.

Du kan også kontakte oss på telefon: 22 35 35 33 hvis du vil hente maten hos oss selv.

Les også: Indisk take away Oslo

Vår historie

Theka ble startet opp av ekteparet Harinder Singh og Kiran Jot, som også eier restaurantene Punjab Tandoori på Grønland og i Hausmannsgate. Punjab Tandoori ble startet opp i 1991, og er nå en av de mest kjente indiske restauranter du finner i Oslo.

Familiene til Harinder og Kiran har drevet restauranter i India i over 100 år, og noen av rettene som lages på Theka og Punjab Tandoori er basert på oppskrifter som går flere generasjoner tilbake.

Nå har vi landet på nedre Grünerløkka, som i dag er godt kjent som et inkluderende og spennende område hvor du finner det meste du skulle ønske av indisk og andre mat alternativer. 

Theka – indisk restaurant og bar på Grünerløkka

Navnet Theka stammer fra navnet på indiske vinbutikker der inderne møtes for å skravle og ta seg en drink og en matbit. De indiske Thekaene er naturlige samlingspunkter der det alltid er mye liv og røre.

Det er denne stemningen vi ønsker å gjenskape i restauranten og baren vår på Grünerløkka. 

Åpningstider:

  • Mandag 15:00 – 22:00
  • Tirsdag 15:00 – 22:00
  • Onsdag 15:00 – 22:00
  • Torsdag 15:00 – 22:00
  • Fredag 15:00 – 22:00
  • Lørdag 12:00 – 22:00
  • Søndag 12:00 – 22:00

Restauranten vår finner du på Olaf Ryes plass 10, Oslo, Norway 0552.

Ta med deg en tur innom Theka i Oslo sammen med en venn, kollega eller familien til vår bar på Grünerløkka – hos oss er alle velkomne! 

Kontakt oss

Vi har ikke kundeservice, men vi svarer gjerne på spørsmål i Theka restaurant og bar, på e-post eller telefon 22 35 35 33 i våre åpningstider.