Beste indiske Oslo

Har du lyst på fantastisk indisk mat på restaurant eller levert hjem? Da bør du prøve Theka – en av de beste indiske i Oslo.

Theka har fått navnet sitt fra vinmonopolene i India, hvor man ikke bare kjøper med seg vin hjem, men hvor inderne også møtes for å ta en matbit og en drink.

Thekaene i India er livlige samlingspunkter hvor det alltid er mye liv og røre. Her kan man møtes for å feire, skravle eller spise en god lunsj. Det er denne stemningen vi ønsket å gjenskape på Theka – en av de beste indiske restaurantene i Oslo for indisk mat.

Uteservering i «gullrekka» på Grünerløkka

Theka ligger sentralt til på Olaf Ryes plass, midt i det som omtales som gullrekka på Grünerløkka.

Vi har et tradisjonelt lokale med et moderne hint av Grünerløkka, med plass til 70 gjester ute og 45 inne. Theka er en indisk restaurant i Oslo som ble startet opp i 2019, og har allerede fått gode anmeldelser på Google, Facebook og av matanmeldere. 

Dagbladet skrev at maten var «overraskende autentisk», og VG skrev at lokalet og uteserveringen var «befriende uformelt».

Theka på Grünerløkka i Oslo.

Stor og variert meny

Theka er noe av det beste du finner av indiske restauranter i Oslo, hvor du kan velge mellom våre spennende street food-retter og tradisjonelle hovedretter innen indisk mat.

Smakfulle street food-retter

Street food er et relativt nytt konsept her til lands, men i India har gatematen en lang historie. I de største byene i India finner du boder og restauranter som tilbyr gatemat over alt, og bare i Mumbai finnes det rundt en halv million matboder som selger gatemat.

Gatemat er små, smaksrike retter som er ment for å spises umiddelbart. Hos Theka kan du prøve flere av disse smårettene som er proppfulle av smak og gode ingredienser. Blant rettene finner du også mange gode vegetariske alternativer.

Tradisjonelle hovedretter

Dersom du heller vil spise én større rett istedenfor flere indiske småretter, har vi også et stort utvalg av tradisjonelle indiske retter med en moderne vri. Listen er lang, men på menyen vår finner du blant annet populære retter som Tikka masala og Chicken korma med enda mer godt. 

Theka er med andre ord det perfekte valget for deg som elsker indisk mat og vil prøve en av de beste indiske restaurantene Oslo har å tilby.

Les også: Restaurant Grünerløkka

Take away – bestill autentisk indisk mat rett hjem

Dersom du heller vil spise maten hjemme i din egen stue, tilbyr vi også indisk take away i Oslo. For en ekte indisk helaften, kombinér noen av våre hovedretter av lam, kylling eller vegetar med nan og raita. Alle våre hovedretter kommer med ris og salat.

Hvis du vil ha maten levert helt hjem til døra, kan du bestille mat fra oss gjennom Foodora. Dersom du heller vil hente maten selv, så kan du ta kontakt med oss på telefon: 22 35 35 33.

Tradisjonelle oppskrifter med en moderne vri

Theka ble startet opp av familien Singh, som også driver de populære restaurantene Punjab Tandoori på Grønland og i Hausmannsgate. 

Punjab Tandoori på Grønland ble startet opp allerede i 1991, og resten av familien Singh i India har mer enn 100 års restauranterfaring og er lidenskapelig opptatt av å gi en kulinarisk opplevelse fra det indiske kjøkken. 

Våre oppskrifter er basert på oppskrifter som har gått gjennom flere generasjoner, og dette er noe av det som har gjort Theka til en av de beste indiske restaurantene i Oslo. 

Hos oss får du oppleve det beste av det beste av det indiske kjøkken i en uformell atmosfære og opplevelse. Bestill bord eller take away fra Theka i dag – kanskje Oslos beste indiske restaurant!

Åpningstider:

Hver dag 12-23

Kjøkkenet stenger 22


Restauranten vår finner du på Olaf Ryes plass 10, Oslo, Norway 0552.

Ta med deg en tur innom Theka i Oslo sammen med en venn, kollega eller familien til vår bar på Grünerløkka – hos oss er alle velkomne!

Kontakt oss 

Vi svarer gjerne på spørsmål i Theka restaurant og bar, på e-post eller telefon 22 35 35 33 i våre åpningstider.