Beste indiske Oslo

Har du lyst på fantastisk indisk mat på restaurant eller levert hjem? Da bør du prøve Theka – en av de beste indiske i Oslo.

Theka har fått navnet sitt fra vinmonopolene i India, hvor man ikke bare kjøper med seg vin hjem, men hvor inderne også møtes for å ta en matbit og en drink.

Thekaene i India er livlige samlingspunkter hvor det alltid er mye liv og røre. Her kan man møtes for å feire, skravle eller spise en god lunsj. Det er denne stemningen vi ønsket å gjenskape på Theka – en av de beste indiske restaurantene i Oslo.

Uteservering på «gullrekka» på Grünerløkka

Theka ligger sentralt til på Olaf Ryes plass, midt i det som omtales som gullrekka på Grünerløkka. 

Vi har plass til 70 gjester ute og 45 inne. Theka ble startet opp i 2019, og har allerede fått gode anmeldelser på Google, Facebook og av matanmeldere. 

Dagbladet skrev at maten var «overraskende autentisk», og VG skrev at lokalet og uteserveringen var «befriende uformelt». 

Stor og variert meny

Theka er en av de beste indiske restaurantene i Oslo hvor du kan velge mellom spennende street food-retter og tradisjonelle hovedretter. 

Smakfulle street food-retter

Street food er et relativt nytt konsept her til lands, men i India har gatematen en lang historie. I de største byene i India finner du boder og restauranter som tilbyr gatemat over alt, og bare i Mumbai finnes det rundt en halv million matboder som selger gatemat.

Gatemat er små, smaksrike retter som er ment for å spises umiddelbart. Hos Theka kan du prøve flere av disse smårettene som er proppfulle av smak og gode ingredienser. På vår street food-meny finner du også flere vegetariske alternativer. 

Tradisjonelle hovedretter

Dersom du heller vil spise én større rett istedenfor flere småretter, har vi også et stort utvalg av tradisjonelle indiske retter med en moderne vri. På vår meny finner du blant annet populære retter som Tikka masala og Chicken korma. 

Theka er med andre ord det perfekte valget for deg som vil prøve en av de beste indiske restaurantene i Oslo.

Les også: Restaurant Grünerløkka

Take away – bestill autentisk indisk mat rett hjem

Dersom du heller vil spise maten hjemme i din egen stue, tilbyr vi også indisk take away i Oslo. For en ekte indisk helaften, kombinér noen av våre hovedretter med nan og raita. Alle våre hovedretter kommer med ris og salat.

Hvis du vil ha maten levert helt hjem til døra, kan du bestille mat fra oss gjennom Foodora. Dersom du heller vil hente maten selv, så ta kontakt med oss på telefon: 22 35 35 33, eller på e-post: info@theka.no. Vi har åpent fra 15:00-23:00 fra mandag til torsdag, og fra 12:00-23:00 fra fredag til søndag. 

Tradisjonelle oppskrifter med en moderne vri

Theka ble startet opp av familien Singh, som også driver de populære restaurantene Punjab Tandoori på Grønland og i Hausmannsgate. 

Punjab Tandoori på Grønland ble startet opp allerede i 1991, og resten av familien Singh i India har over 100 års restauranterfaring. 

Våre oppskrifter er basert på oppskrifter som har gått gjennom flere generasjoner, og dette er noe av det som har gjort Theka til en av de beste indiske restaurantene i Oslo. 

Hos oss kan du oppleve ekte indisk mat i en uformell atmosfære. Bestill bord eller take away fra Theka i dag – en av de beste indiske restaurantene i Oslo.